Derneğimiz, French Bulldog Irkını doğru tanıtmak, ırkı korumak ve Köpek ırkları ve kinoloji federasyonu çatısı altında
faaliyet göstererek Şeçere sistemi ile nesillerin devamını sağlamak amacıyla 2010 yılında kurulmuştur.

French Bulldog ırkına olan sevgimizle biraraya gelerek kurduğumuz derneğimiz aracılığıyla ülkemizde yanlış tanındığına inandığımız, oldukça hassas olan bu ırkın, komuoyu gözündeki imajını silerek, ırkın gözardı edilen tüm özellikklerini bir bütün olarak sunma amacıyla var gücümüzle çalışmaktayız.

Siz değerli French Bulldog severler ile hepbirlikte , French Bulldog Irkına hak ettiği değeri vermek; sağlıklı ve mutlu köpeklere sahip olmak adına güzel bir geleceğe ilerliyeceğimize inanıyoruz.

FRANSIZ BULLDOG IRK DERNEGİ